Inte För Alla Företag

Vi skulle älska att jobba med alla företag som efterfrågar vår expertis då ordet har spridits om oss från tidigare klienter men det är så att vi väljer våra klienter noggrant och har väl valda kriterier som måste uppfyllas för att vi skall kunna gå vidare med ett eventuellt samarbete. Vi arbetar endast med ett begränsat antal klienter åt gången för att säkerställa maximal uppmärksamhet till små detaljer och att ditt företag når stor framgång.

Detta måste uppfyllas

1. Aktiv och hälsosam verksamhet i dagsläget.
Våra tjänster är för företag som redan är uppe och igång och som vill expandera betydligt fortare. Vi arbetar inte med:

  • Bluff & Spelsajter
  • Vuxen-temade / Sex-sajter
  • Företag som är i uppstartsfas

2.  Ett stadigt flöde av leads och kunder. Med detta menas att ni redan nu får trafik och säljer produkter eller tjänster. Ni annonserar och promotar redan men, behöver inte vara en jätte inom er industri. Dock bör ni ändå finnas på kartan i er marknad/nisch.

3. En bra och solid produkt och ett bra rykte. Allt vi kommer göra ihop är inte bara att ge er en ökad försäljning och vinst utan vi kommer också att göra det på ett sätt som genererar en enorm välvilja och ett bra rykte för er som företag.

Där har ni dem. Det var våra tre krav för att ta vi ska ta dig an som samarbetspartner och kund. Om du uppnår dessa kriterier och vill prata personligen med oss om hur vi kan hjälpa dig att få otroliga resultat med din verksamhet, så avsätter vi gärna tid till dig för detta.

Så här fungerar det: Först, börja med att fylla i formuläret ni ser längst ner på sidan. Du kan vara lugn, det är simpelt och snabbt avklarat. Vi måste bara få reda på vad det är för något du säljer och skapa oss en uppfattning om vad du vill åstadkomma med ditt företag eller verksamhet. Vi kommer noggrant gå igenom dina mål, erbjudanden med mera och sen presentera en skräddarsydd plan som skall hjälpa dig att öka verksamhets vinst. Samma process appliceras som just nu genererar hundratusentals kronor till våra nuvarande klienter.

Formulär

Step 1 of 3

33%