BEHÖVER DIN VERKSAMHET FLER KUNDER?
Vår bevisat framgångsrika optimeringsmetod hjälper dig att dominera all konkurrens
genom att toppa sökresultaten på förstasidan av Google

 

seobomb_LOGO_C_big
Sökmotoroptimering på riktigt

Vi hjälper företag i Göteborg nå toppen av Googles förstasida genom att använda oss av unika, säkra och effektiva optimeringsmetoder

 

Ökad Exponering

Ge din verksamhet den exponering och synlighet den förtjänar genom att dominera sökresultaten och rankingarna i Googles sökmotor. Vi arbetar ofta med flera enheter (webbplatser) för våra kunder så att de kan plocka fler positioner på förstasidan genom vår sökmotoroptimering för samma sökord. På så sätt får kunden mer marknadsandelar genom Google och därmed mycket mer exponering än vad konkurrenterna får.

Fler Kunder

Våra tjänster hjälper dig att generera fler nya kunder för din verksamhet än du kunnat drömma om. Detta på grund av den enkla anledningen att vi vet hur man når toppositionerna i Google som just nu dina konkurrenter besitter. Så sluta förlora kunder nu och låt oss hjälpa dig dominera din konkurrens genom en smartare sökmotoroptimering (SEO).

Ökade Intäkter

Luta dig tillbaka och se hur ditt företag växer genom en ny ström av ökad produktförsäljning och fler kunder som efterfrågar just de tjänster eller produkter du erbjuder. Vårt fokus och stora intresse ligger i lönsamheten hos våra kunder. Hela vår policy går ut på att kunden skall öka sina intäkter markant genom vår sökmotoroptimering så vi på så sätt kan bygga ett långsiktigt och kraftfullt samarbete.

Vår Strategi


Genialisk Expertis

Inte nog med att vi är sökmotoroptimeringsgenier (ödmjuka då förstås), vi är även del av en mastermind-grupp med världens bästa sökmotoroptimerare. Vi diskuterar strategi, vad som fungerar just nu samt vad som inte fungerar längre. Vi håller oss på så vis alltid i framkanten av vår industri (marknadsföring på nätet) och du gynnas således av vår kunskap genom att jobba med oss. Detta ger dig en avgörande fördel jämfört mot din konkurrens.

ROI (Return on Investment)

Låt dina väl intjänade pengar arbeta för dig ett bra tag framöver. Vår sökmotoroptimeringstjänst är framtidsinriktad och samtidigt kostnadseffektiv så att du snabbt kan tjäna tillbaka de pengar som du investerat med oss och sedan öka dina intäkter markant. Till skillnad från många andra marknadsföringsbyråer så är kundens ROI extremt viktigt för oss då vi bygger vår verksamhet på “word of mouth”-rekommendationer.


Er Partner

Du kommer få tillgång till personliga kontaktuppgifter som går direkt till oss på agenturen med en tillhörande full “öppen-dörr-policy”. På så sätt blir vårt samarbete mer som ett partnerskap. Vi är här för att hjälpa dig om du skulle ha något som du behöver hjälp med, svara på frågor som kan uppstå eller bara ge dig en uppdatering på hur det går med arbetet. Vi är inte en ansiktslös organisation utan du kommer att få lära känna vårt team.

Månadsvis Rapportering

Vi sänder månadsvis ut rapporter på hur din webbplats ligger till i sökresultaten för de utvalda sökorden samt ger dig andra värdefulla nyheter så att du som kund har full uppsikt över eventuella förändringar som sker inom industrin. På så sätt kan vi ge dig tips och rekommendationer på åtgärder som behöver göras, saker som behöver förbättras och säkerställa en betydelsefull och ledande internetnärvaro för din verksamhet.

Varför Välja Oss?

Vi på SEObomb består av Joel Skoog och Anders Fihn och är två drivna entreprenörer som har jobbat tillsammans med världens ledande SEO-experter i USA. Vi har valt att ta med våra kunskaper från USA och ta dem till Sverige och den svenska marknaden för att kunna hjälpa utvalda lokala företag att blomstra genom att kraftigt öka deras synlighet i Google.

Vi fokuserar endast på strategier inom sökmotoroptimering som ger resultat, d.v.s. ökade intäkter). Vi har rankat upp hemsidor till förstasidan och förstaposition på Google på mindre tid än de flesta tror är möjligt. Det var säkert så du hitta oss, vi dyker ju upp i toppen när man skriver “sökmotoroptimering göteborg” eller “seo göteborg“. Vårt mål är att du ska få uppleva samma kraftfulla resultat!

Vi Dominerar i Google

Förstaplatsen på Google räcker inte alltid för oss. Ibland väljer vi även att ta över hela förstasidan på Google genom att använda oss av fler enheter som representerar vår kund i Göteborg. Vi har framgångsrikt lyckats dominera hela förstasidan med några av de mest attraktiva sökorden i Sverige för våra kunder. Denna teknik är få som klarar av att utföra på rätt sätt men kan ge en oerhört effektiv exponering och markant ökade intäkter.

Vi Bygger Framtidssäker Sökmotoroptimering

Google ändrar ständigt sina algoritmer som styr vilka hemsidor som skall synas högt på Google. En extremt stor andel av sökmotoroptimerignsföretagen i Sverige har helt enkelt gått i konkurs sedan de stora algoritmuppdateringarna "Panda" och "Pinguin" slog till för ett par år sedan. Dom kan helt enkelt inte hänga med i förändringarna inom säkmotoroptimering och låter då sina placeringar för deras klienters hemsida falla och kan därmed inte längre leverera värde för sin tjänst.

Vi på SEObomb.se jobbar med världens ledande SEO-experter i USA som har stenkoll på vart Google är påväg, vilka ändringar som skett och vad för ändringar som krävs göras för att bibehålla och öka i placeringar på Google efter att uppdateringar i Googles algoritm skett.

Vi Gör Allt Själva

Vi gör ingen outsourcing, använder oss av “black hat”-metoder eller riskerar på något sätt kvalitén på vårt arbete för våra kunder. Allt arbete är utfört personligen av oss (Anders Fihn & Joel Skoog) som är experter på internetmarknadsföring & sökmotoroptimering (SEO). Då vi ej anlitar någon mindre erfaren person för att utföra arbetet åt oss, säkerhetsställer vi att arbetet utförs med absolut högsta kvalitet för våra kunder.

Vi Marknadsför Med Sociala Medier

Låt oss hjälpa dig få ordning på dina plattformar för sociala medier såsom Facebook, Twitter, LinkedIn och Instagram för att maximera er exponering, driva in fler kunder och bygga en stark, trygg och hållbar relation till dem.

Vi Utför Rykteshantering

Det händer att företag råkar ut för oförtjänt dålig kritik eller att folk medvetet försöker sprida dåligt rykte om dem på nätet. Anser vi att ett företag har fått oförtjänad negativ kritik på nätet eller om vi ser att folk manipulerat det som skrivits på grund av eget vinstintresse så kan vi gå in och lyfta upp de goda och ärliga omdömena som sagts om företaget. Om du råkat ut för detta, hör av dig till oss så går vi genom hur vi kan hjälpa till.

Sökmotoroptimering

Topplaceringar gör oss inte nöjda, ibland vill vi ta över hela förstasidan. Vi har framgångsrikt lyckats dominera hela förstasidan för många väldigt lönsamma och konkurrensutsatta sökord i många olika nischer i Göteborg och övriga Sverige där vi fullständigt dominerat vårt motstånd. Det är sånt här vi tycker är kul och just nu är det inte någon av våra konkurrenter som klarar av detta vilket gör att vår kunskap är unik och väldigt värdefull.

Webbdesign & Optimering

Skräddarsydda webbsidor efter kundens behov. Med vår erfarenhet av att bygga kompletta hemsidor så vet vi vikten av att bygga en webbsida på rätt sätt, både design- och strukturmässigt, för att få sidan att prestera till sin absoluta maxkapacitet. Om du behöver upprustning av din hemsida eller en helt ny webbplats som är sökmotoroptimerad från grunden så kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Internetmarknadsföring

Dra nytta av kraften med sociala medier, auto-responders, email, webbannonsering såsom banners, listor med mera så att vi kan attrahera mer kunder i Göteborg till dig genom att maximera din exponering och närvaro på nätet. Skulle du behöva hjälp med fler annonseringsmetoder utöver sökmotoroptimering (SEO) så hjälper vi även till med bl a Adwords, Facebook PPC, Bing PPC samt YouTube-annonsering om så skulle önskas.

Tappa inte FLER kunder till dina konkurrenter

 

Sätt Igång Här

SEObomb Marketing AB
Slottsskogsgatan 42
414 53 Göteborg
kontakt@seobomb.se